2021 Hızlı Başladı: İzmir’deki Şiddetli Gök Gürültülü Yağmurla İlgili Sosyal Medyada Yapılan Paylaşımlar

2021 Hızlı Başladı: İzmir’deki Şiddetli Gök Gürültülü Yağmurla İlgili Sosyal Medyada Yapılan Paylaşımlar

5 Ocak 2021 0 Yazar: admin

İzmir'de bugün gece şiddetli gök gürültülü fırtına yağmaya başladı. Yıldırımın özellikle görsel bir şölen sunduğu bu felaket, İzmir'in Twitter'da birinci sıraya yerleşmesine neden oldu. İzmir'de yağmurla ilgili bazı yazıları sosyal medyada sizler için derledik.

2020; Tüm dünya salgın hastalıklarla anılacak olsa da ülkemizde bu yıl biraz daha afetler yaşandı. Öncelikle 2020'nin başında 6,7 büyüklüğündeki Elazığ depremi ve ardından 6,9 büyüklüğündeki İzmir depremi bunun en korkutucu örnekleri. Bu doğal afetler dışında; 2020 selleri, çığlar ve pek çok üzücü haber nedeniyle önümüzdeki günlerden daha çok korkuyoruz.

Bugün İzmir'de gece başlayan bir başka doğal durum daha var ve 2021'in de iddialı olduğunu görüyoruz. Uzun zamandır yoğun bir yağmurun olmadığı İzmir'de bugün uzun zamandır görmediğimiz şiddetli bir fırtına başladı. Zaman zaman devam eden bu şiddetli yağmur, İzmir'in Twitter gündeminde ilk sıralarda yer almasına neden oldu. Yıldırımın büyüklüğünü ortaya koyan paylaşımlar, doğaya karşı ne kadar savunmasız olduğumuzu bir kez daha gösteriyor. Bu şiddetli yağmurun neden olduğu sel ve yıldırım çarpması sonucunda hiçbir halkımızın ve sokakta yaşayan canlı dostlarımızın sıkıntı yaşamayacağını umuyoruz. Özellikle hayatına dışarıda devam etmek zorunda kalan vatandaşlarımızın bu felakette güvenli bir yerde olmasını umuyoruz. Şimdi sizlere İzmir'de şiddetli şimşek yağmurunun ardından sosyal medyada paylaşılan bazı görüntüleri sunacağız.

İzmir'de şiddetli yağmurda ortaya çıkan görüntüler: